WISDOM Education Europe – kvaliteta, sigurnost i dobar osjećaj

WISDOM Education Europe GmbH osnovan je 2019. godine i pripada grupi WISDOM, vodećem proizvođaču namještaja za unutarnju i vanjsku upotrebu koji se od 1993. godine koristi u dječjim vrtićima u više od 25 zemalja svijeta.

U potpunosti su usredotočeni na razvoj kvalitete, dizajna i sigurnosti asortimana proizvoda. Certifikati poput ISO9001, ISO14001, EN71 i drugi potvrđuju modernu, profesionalnu i kvalitetnu proizvodnju. Svi procesi dizajna, razvoja, proizvodnje i usluga kontrolirani su interno i integrirani u opsežan sustav.

Kupci iz SAD-a, Australije, Velike Britanije i drugih europskih zemalja vjeruju visokokvalitetnim i izdržljivim WISDOM proizvodima.

WISDOM Education Europe osnovan je kako bi visokokvalitetni asortiman namještaja za dječje vrtiće učinio dostupnijim kupcima na europskom tržištu. Opskrbljuju europske kupce iz njemačkog skladišta u kratkom roku i prema individualnim potrebama.

Cilj im je osigurati dječjim vrtićima kvalitetan, udoban i siguran namještaj koji djeci omogućuje igru, učenje i jednostavno dobar osjećaj u zdravom, poticajnom i lijepom okruženju.