Soft Play Set – Fun Run

SKU: IGLU9 Kategorija: Oznake: , , ,

MPC: 1.248,75 (9.408,71 kn)
VPC: 999,00 (7.526,97 kn)

( 0 Recenzija )

Predstavljamo naš novi mekani set za igru, posebno dizajniran za djecu od 3 do 7 godina. Osmišljen je kako bi djeci pružio sate zabave i razonode, istovremeno osiguravajući njihovu sigurnost i dobrobit.

Svi predmeti presvučeni su mekom i izdržljivom eko ​​kožom kako bi se osigurala maksimalna udobnost i sigurnost. Živahne boje i jedinstveni dizajn svakog predmeta zarobit će dječju maštu, čineći ga trenutnim hitom na svakoj zabavi ili događaju (dostupne su suptilnije varijacije boja)

Pobrinuli smo se da osiguramo da naši mekani predmeti za igru ​​zadovoljavaju najviše sigurnosne standarde, od materijala koji su netoksični, hipoalergeni i otporni na plamen. Roditelji mogu biti sigurni da se njihovi mališani igraju u sigurnom okruženju.

IGLU Soft blokovi izrađeni su od čvrste, visoko kvalitetne pjene sa strukturom zatvorenih ćelija, koja se može 100% reciklirati. Obložena čvrstom umjetnom eko ​​kožom. Oblici su robusni, ugodni na dodir, lako se održavaju, dobro zadržavaju oblik i testirani su na štetne tvari.

IGLU proizvodi imaju oznaku CE prema EU Direktivi 88/378 / EEC: Sigurnost igračaka, što ih čini apsolutno sigurnima za malu djecu.

Dostupnost: Fun Run setovi dostupni su za prednarudžbu i potrebna su do 4 tjedna da ih dobavljač pošalje

🚚 Očekivani rok dostave: 30 radnih dana
🎫 Svaki paket dolazi uz zaseban tracking kod.


Recenzije

0.0 Prosječna ocjena Rated ( 0 Recenzija )

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Napiši recenziju

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Soft Play Set – Fun Run”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)