IGLU soft play – radost igre od 2015.

Možda mislite da je pjena samo pjena, ali to nije točno. Većina tvrtki koje se bave proizvodnjom mekih blokova koristi poliuretan ili pjenastu gumu. IGLU soft play koristi polietilen je takva pjena izdržljivija, zadržava oblik, vrlo je gusta, ali svjetlost i voda ne mogu prodrijeti u nju, što je čini lakom za čišćenje.

Njihova priča usko je povezana s matičnom tvrtkom PEPI RER koja je više od 25 godina vodeći proizvođač pjenastog polietilena u sjevernoj Europi.

Kroz svakodnevni rad s pjenastim polietilenom uvjerili su se u njegove nevjerojatne sposobnosti.       Shvatili su da ovaj materijal ima potencijal za velike stvari. I bili su u pravu.

Od 2015. ručno izrađuju IGLU soft play proizvode, ispunjavajući preko 100 000 narudžbi širom svijeta. Više od 30% tima čine mladi roditelji. Oni ne samo da dijele sjajne ideje za proizvode, već također pomažu testirati proizvode.

Uz IGLU soft play, vrijeme za igru pretvara se u vrijeme za učenje. Djeca razvijaju grubu motoriku, samostalnost, rješavanje problema i uče o konceptu otvorene igre. Proizvodi i materijali podvrgnuti su testovima sigurnosti i certificirani su u EU, SAD-u, Velikoj Britaniji i Kanadi.

Baltazar didaktika nudi širok izbor IGLU soft play proizvoda. Provjerite naš web shop!