BS

Antuna Vugrina 3, Ivanja Reka 10373

Ponedjeljak – Petak 08 – 16h
Subota 08 – 15h
Moguća primopredaja vozila van radnog vremena uz prethodni dogovor.

Upiti i rezervacije termina:

M: +385 99 8505 944 (CEO, detailing) – Petar
M: +385 99 2504 826 (Lakiranje i limarski popravci) – Vlado
E: info@ph-detailing.hr

Radni sat lakiranja –> 120kn/h + PDV
Radni sat limara –> 120kn/h + PDV
Redovni radni sat –> 100kn/h + PDV
Popravci preko osiguranja –> Po trošku procjene osiguravatelja
Pregled vozila prije kupnje + mjerenje laka –> 200kn po vozilu + PDV
Parking oštećenih i pokvarenih vozila –> 50kn dnevno + PDV
– ukoliko iz vozila cure tehničke tekućine naplaćujemo troškove nastale čišćenjem i
zbrinjavanjem tehničkih tekućina (ulje, gorivo, antifriz,…).

S obzirom da je svaki popravak drugačiji, ne možemo ponuditi cijenu popravka “na slijepo” međutim slobodni smo Vas pozvati da dođete na lokaciju na procjenu, pošaljete email sa detaljnim fotografijama ili nas nazovete telefonski. Pregled i procjene su u potpunosti neobavezni i besplatni.

–> Kako bi omogućili, barem okvirni, pogled u trošak popravka recimo tako da je lakiranje npr. haube koja je izudarana od kamenčića i nema drugih limarskih radova 600kn + PDV za vozila normalne veličine (Audi A4, BMW 3, Golf 6, Hyundai i30…).
Cijena popravka za veća, odnosno manja, vozila prilagođava se veličini samog vozila.

Cijene detailinga formiraju se prilikom pregleda vozila u dogovoru sa klijentom.
Primjer cijene i usluge detailinga eksterijera:

Opel Corsa – “jednoslojno” poliranje –> 800kn + PDV

– pregled vozila i mjerenje laka.
– čišćenje lica naplataka i obloga oko kotača.

– predpranje.
– pranje dual bucket metodom + detaljno čišćenje eksterijera kistom.
– dekontaminacija (kemijska + mehanička).
– pranje dual bucket metodom.
– sušenje ručnicima od mikrofibre i komprimiranim zrakom.
– zaštita kromiranih i plastičnih dijelova krep/pik trakom.
– poliranje.
– završni pregled
– nanošenje zaštite na lak (vosak ili sealant) i dressinga na plastične površine i gume.

O BodyShopu

U današnje vrijeme kada se velik broj ljudi bavi poslovima za koje nisu kvalificirani, teško je pronaći majstora od povjerenja. Uz velik broj “fuš” majstora koji posao obavljaju u prostorijama koje nisu opremljene profesionalnom opremom dolazi i do problema sa korištenjem lošeg i jeftinog materijala, sve u cilju uštede svake lipe.

No, kao što smo otvorili naš WebShop i na scenu donijeli novu energiju i radne procese u kojima je kupac stavljen na apsolutno prvo mjesto, tako ćemo Vam sada predstaviti našu termolakirnicu i radionu – PH Detailing BodyShop.
BodyShop je ime za našu termolakirnicu i radionu u kojoj se vrše limarski popravci i lakiranje vozila, a na istoj lokaciji se odrađuju i usluge detailinga poput poliranja, kemijskog čišćenja, zaštita površina i sl.

Lakiranje vozila se radi u termokomori u sterilnim uvjetima, uz korištenje visokokvalitetnih materijala, boja i lakova (Spies&Hecker, DynaCoat – Sikkens, Standox, Lechler,…). Glavni lakirer, gospodin Vlado, ima 40 godina iskustva u svijetu lakiranja i možete biti sigurni da se o Vašem vozilu brinu profesionalci za dugotrajnim stažom u struci.

Usluge limarskih popravaka obavljamo pomoću različitih profi alata, od klasičnih ravnanja površina do modernijih procesa poput korištenja spotter-a (izvlačenje oštećenja sa točkastim varovima). Glavni limar, gospodin Nikola, ima i više od 40 godina iskustva u struci što rezultira izvrsno obavljenim poslom.

Detailing eksterijera, odnosno interijera, obavljamo sa maksimalnom pažnjom i isprobano kvalitetnim materijalima i alatima koji su vrlo dobro poznati na Detailing sceni poput Sonax Profiline pasti za poliranje, Detailing Mafia spužvi za poliranje, Auto Glanz i Auto Finesse preparatima, i sl.

Uz sami proces popravka i uređivanja Vašeg vozila nudimo Vam podršku u daljnjem održavanju i očuvanju Vašeg vozila pomoću našeg WebShopa gdje ćete pronaći velik broj proizvoda za čišćenje, održavanje i zaštitu svih

Način plaćanja

Plaćanje je moguće gotovinom ili na transakcijski račun. Kroz kratko vrijeme ćemo uvesti plaćanje karticama, plaćanje na rate i uplate preko PayPal-a.

Plaćanje proizvoda na WebShopu se može izvršiti gotovinom, uplatom na račun, karticom ili PayPal-om.